CÂND RECOMAND…

ABSORBANTE CU TURMALINĂ ȘI ANIONI.

PLUS PENTRU SĂNĂTATE, MINUS PENTRU DURERI!

 

Acordam o tot mai mare atenție alimentației. Căutăm produse de consum bio sau cât mai naturale, suntem deschiși la o gamă cât mai largă de alimente neprocesate: la semințe despre care, cu doar câțiva ani în urmă, habar nu aveam că există, la fructe și legume exotice care promit a avea antioxidanți care ne purifică organismul și vitamime anti-cele-mai-crunte-boli, la sucuri anti-îmbătrânirea celulelor, la cosmetice cu tot felul de proprietăți nutritive.

unnamedEu am acceptat provocarea de a utiliza și produse de igienă din materiale bio, mai exact din bumbac organic (care, de fapt, ar trebui să fie un element obligatoriu în producerea acestui tip de produse, dar) care lipsește cu desăvârșire de la produsele similare, disponibile pe piață, confecționate din materiale sintetice care irită, încălzesc și mențin un mediu umed nesănătos pentru pielea sensibilă.

Totuși, nu bumbacul organic este elementul inovativ în gama acestor produse, ci BANDA CU TURMALINĂ (și aici știu ca pasionatele de cristalo-terapie vor elibera un “wow” 100% natural, ca și produsul despre care vă vorbesc). Turmalina (sau turmalinul) este un cristal semiprețios cu o structură chimică variabilă, folosită încă din antichitate în medicină. Una dintre semnificațiile străvechi ale denumirii acestui cristal este aceea de “piatră care atrage cenușa”, prin cenușă înțelegându-se atât radiatiile nocive, cât și energiile negative, toxine.

Ei bine, această bandă cu turmalină, în contact cu pielea, creează un câmp magnetic slab și emană raze infraroşii şi anioni (ioni încărcaţi negativ). Acest fenoment are efecte benefice asupra organismului uman, cunoscute și atestate medical: stimulează imunitatea și activitatea sistemului endocrin, mărește fertilitatea și stimulează funcția sexuală, îmbunătățește calitatea sângelui și ajută la îndepartarea toxinelor depuse pe pereții vaselor de sânge, îmbunătățind circulația sangvină la nivel periferic. De asemenea, turmalina este utilizată pentru efectul antibacterian și detoxifiant puternic, ajutând la eliminarea toxinelor ce cauzează afecțiuni și mirosuri neplăcute, precum și la reducerea durerilor de cap și a amețelilor.

Așadar, ca să nu mai prelungesc misterul, gama de produse despre care vă vorbesc este cea a absorbantelor sterile, anitibacteriene LADY ANION, de la Anion Care. Am asistat și la o demonstrație de produs pe care, în momentul de față, v-o pot arăta doar video, dar garantez că nimic nu este trunchiat sau prelucrat.

Gama Lady Anion are în componență 8 tipuri de absorbante, care acoperă nevoile specifice fiecărei vârste a femeii, pentru că, iată, în această gamă nu găsim doar absorbante de zi și de noapte (ca la brand-urile similare),  ci avem produse inclusiv pentru diverse afecțiuni  (posibile) ale organului genital: absorbant pentru incontinență urinară,  absorbant pentru fibrom uterin (cu putere foarte mare de absorbție) și absorbante pentru pre-menopauză, menopauză și post-menopauză.

Felicit initiativa celor de la Anion Care care, din dragoste pentru sănătate, cum le este și sloganul, doresc nu doar să-și promoveze și, implicit, să-și vândă produsele, așa cum doreşte orice producător ci, urmăresc, în primul rând, să facă educație femeilor din România în privința riscurilor la care se expun prin folosirea unor produse neigienice, cumpărate de pe rafturile supermarketurilor (în promovarea cărora se investesc sume mari de bani, dar a căror calitate lasă de dorit pentru sănătatea și confortul femeii). Detalii despre produs şi achiziţie, puteţi cere la anioncare@gmail.com.

Așadar…dacă acordăm o atât de mare atenție achiziționării alimentelor, cred că este timpul, ca femei, să începem să ne informăm și să ne pese de propria sănătate, acordând o mai mare atenție inclusiv produselor de igienă intimă, pe care le folosim.

Să alegem bumbacul organic, tot cu ședința de cristalo-terapie pe care o oferă fiecare produs în parte. Să alegem Lady Anion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s